Τελευταία Νέα

Ημερίδα με θέμα: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» & ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. – Δίκτυο Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ηλιούπολης σας καλεί να παρακολουθήσετε ημερίδα με θέμα: “Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων»”. Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση των Νέων Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ για επιχειρήσεις και ανέργους.

Περισσότερα...

Πρόσκληση Επιχειρήσεων του Δήμου Ηλιούπολης σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠΕΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις επιδότησης των επιχειρήσεων στο πλαίσιο του προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ. «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων ΤΟΠΣΑ – ΤΟΠΕΚΟ» και τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων.
Οι ωφελούμενοι είναι κάτοικοι του Δήμου Ηλιούπολης, που διαθέτουν εργασιακή εμπειρία και έχουν λάβει επιπρόσθετη επιμόρφωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικό Σχέδιο Ηλιούπολης για την κοινωνική ένταξη Ευάλωτων Ομάδων».

Περισσότερα...

Παρουσίαση νέου Προγράμματος επιδότησης για Ατομικές Επιχειρήσεις και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Καλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Τοπικό Σχέδιο Ηλιούπολης για την κοινωνική ένταξη Ευάλωτων Ομάδων», σε ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο της Δράσης, καθώς και τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις επιδότησής τους στο πλαίσιο νέου προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει εκτενής παρουσίαση του προγράμματος με τίτλο «Επιχειρηματική Ευκαιρία», το οποίο απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους για την ίδρυση Ατομικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.). Η εν λόγω επιχορήγηση καλύπτει το 100% του προϋπολογισμού της επένδυσης, από 25.000€ έως 40.000€.

Περισσότερα...

Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. Δίκτυο Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ηλιούπολης

Αίτηση Συμμετοχής Ωφελουμένων

Τελική Λίστα Ωφελουμένων

Newsletter Sign Up

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας