Ενημερωτικό Υλικό

Κατεβάστε τα σε μορφή PDF

Νέα Επιδοτούμενα προγράμματα για τις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς Ηλιούπολης με πρόσθετο πακέτο παροχών για επιχειρήσεις που θα προσλάβουν ωφελούμενους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η.

Ενημερωθείτε σήμερα, από τους έμπειρους συνεργάτες μας για τα νέα Επιδοτούμενα Προγράμματα.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η., σε συνέχεια της πρόσκλησης των τοπικών επιχειρήσεων και στα πλαίσια της πράξης «Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων», ενημερώνει τις επιχειρήσεις και τους τοπικούς φορείς για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε με τίτλο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 5.000 ανέργων ηλικίας 25-66 ετών».

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 4/12/2014 10:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα εντάσσονται οι επιχειρήσεις που δεν έχουν προβεί, κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν την ημερομηνία της αίτησης (ημερολογιακά) για υπαγωγή στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας.

Οι επιχειρήσεις που εξαιρούνται αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση Νο.11/2014 που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr.

Ωφελούμενοι είναι οι άνεργοι που:

 • Διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ κατά την υπόδειξή τους από το αρμόδιο ΚΠΑ 2 και μέχρι την πρόσληψή τους.
 • Έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.
 • Είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
 • Είναι ηλικίας 25 έως 66 ετών, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 26ο έτος και το 67ο έτος αντίστοιχα κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία.

Η επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης για τους ωφελούμενους ανέρχεται στο ποσό των 18 € την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών ασφάλισης το μήνα.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους δώδεκα (12) μήνες.

Παράλληλα, συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα με τίτλο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ».

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ στην διεύθυνση www.oaed.gr όπου επίσης περιγράφονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις και λοιποί όροι των προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να ενημερωθούν για τις προδιαγραφές επιδοτούμενων προγραμμάτων χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση και να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά  με την εταιρεία συμβούλων Advanced Quality Services Ltd., τις ώρες 09:00 – 17:00 στο τηλέφωνο 2106216997. Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Μιχάλης Θεοφίλου, Θεμιστοκλής Σιώρος.

Λίγα λόγια για τα οφέλη του προγράμματος

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. στα πλαίσια της πράξης «Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων», προσκαλεί τις τοπικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και να επωφεληθούν από τα οφέλη του έργου.

Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι τα εξής:

 • Επιλογή καταρτιζόμενου υποψήφιου σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησης.
 • Δωρεάν συμμετοχή δύο (2) εργαζομένων της επιχείρησης στα σεμινάρια* για θέματα Οργάνωσης της AQS, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο www.aqs.gr(παροχή της AQS)
 • Δωρεάν Διάγνωση από εξειδικευμένους συμβούλους της AQS των προβλημάτων της επιχείρησής σας και προτάσεις Δράσεων Βελτίωσης. (παροχή της AQS)
 • Online συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους της AQS μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της AQS για διάστημα 12 μηνών μέσω online κωδικού (παροχή της AQS).
 • Συνεχής ενημέρωση των επιχειρήσεων για ενεργά χρηματοδοτούμενα προγράμματα από διάφορους φορείς.
 • Υποστήριξη και καθοδήγηση των επιχειρήσεων σε προγράμματα ΟΑΕΔ για προσλήψεις ατόμων.
 • Σύμφωνα προνομιακής συνεργασίας με νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις.
 • Προβολή των επιχειρήσεων μέσω του επικοινωνιακού υλικού του προγράμματος και την ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. – Δίκτυο Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ηλιούπολης υλοποιεί την Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Εκ μέρους της Αναπτυξιακής Συμπράξεως Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η

Μιχάλης Θεοφίλου
Τηλ.: 210 6216997
Fax.: 210 6216990
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

* Σημείωση: Στα σεμινάρια που προσφέρει δωρεάν η AQS στις επιχειρήσεις που θα προχωρήσουν σε τουλάχιστον μία πρόσληψη, δεν περιλαμβάνονται τα ειδικά σεμινάρια "Αποτελεσματική Ηγεσία", "Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού", "Team Building" και "Το κτίσιμο της επιθυμητής Κουλτούρας".

Αίτηση Συμμετοχής Ωφελουμένων

Τελική Λίστα Ωφελουμένων

Newsletter Sign Up

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας