Ενημερωτικό Υλικό

Κατεβάστε τα σε μορφή PDF

Πρόσκληση Επιχειρήσεων του Δήμου Ηλιούπολης σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠΕΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

με θέμα:

«ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠΕΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. καλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και εδρεύουν στο Δήμο Ηλιούπολης σε ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, στην Ηλιούπολη (Δ/νση Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου & Ματ. Αντύπα).

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις επιδότησης των επιχειρήσεων στο πλαίσιο του προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ. «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων ΤΟΠΣΑ – ΤΟΠΕΚΟ» και τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων.

Οι ωφελούμενοι είναι κάτοικοι του Δήμου Ηλιούπολης, που διαθέτουν εργασιακή εμπειρία και έχουν λάβει επιπρόσθετη επιμόρφωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικό Σχέδιο Ηλιούπολης για την κοινωνική ένταξη Ευάλωτων Ομάδων».

Η επιχορήγηση καλύπτει ένα σημαντικό μέρος του μισθολογικού κόστους των ατόμων που θα προσληφθούν (375~450€ ανά μήνα για 25 ημέρες πλήρους απασχόλησης ανά μήνα και για διάρκεια τεσσάρων μηνών), ενώ στις επιχειρήσεις που θα προβούν σε προλήψεις, προσφέρονται δυνατότητες και δωρεάν παροχές, ως ακολούθως:

  • Επιλογή υποψήφιου σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης.
  • Δωρεάν συμμετοχή δύο (2) εργαζομένων της επιχείρησης στα σεμινάρια της AQS για θέματα Οργάνωσης, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο www.aqs.gr (παροχή της AQS).
  • Δωρεάν Διάγνωση από εξειδικευμένους συμβούλους της AQS των προβλημάτων της επιχείρησής σας και προτάσεις Δράσεων Βελτίωσης (παροχή της AQS).
  • Online συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους της AQS μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της AQS για διάστημα 12 μηνών μέσω online κωδικού (παροχή της AQS).
  • Συνεχής ενημέρωση των επιχειρήσεων για ενεργά χρηματοδοτούμενα προγράμματα από διάφορους φορείς.
  • Υποστήριξη και καθοδήγηση των επιχειρήσεων σε προγράμματα ΟΑΕΔ για προσλήψεις ατόμων.
  • Σύμφωνα προνομιακής συνεργασίας με νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις.
  • Προβολή των επιχειρήσεων μέσω του επικοινωνιακού υλικού του προγράμματος και την ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα της Σύμπραξης www.topeko-ilioupoli.gr

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. [Δίκτυο Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ηλιούπολης] υλοποιεί την Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Ηλιούπολης για την κοινωνική ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Αίτηση Συμμετοχής Ωφελουμένων

Τελική Λίστα Ωφελουμένων

Newsletter Sign Up

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας