Ενημερωτικό Υλικό

Κατεβάστε τα σε μορφή PDF

Ημερίδα με θέμα: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» & ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» & ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015, Ώρα 17:00μμ
Μουσείο Εθνικής Αντίστασης(Δ/νση, Μαρ. Αντύπα & Σοφ. Βενιζέλου)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. – Δίκτυο Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ηλιούπολης σας καλεί να παρακολουθήσετε ημερίδα με θέμα: “Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων»”. Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση των Νέων Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ για επιχειρήσεις και ανέργους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, ώρα 17:00μμ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Δ/νση, Μαρ. Αντύπα & Σοφ. Βενιζέλου) στην Ηλιούπολη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η. [Δίκτυο Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ηλιούπολης] υλοποιεί την Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Ηλιούπολης για την κοινωνική ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

prosklhsh-08-2015

Αίτηση Συμμετοχής Ωφελουμένων

Τελική Λίστα Ωφελουμένων

Newsletter Sign Up

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας